neljapäev, september 11, 2014

Need facebook´i mängud...

... panevad  mind sageli mõtlema. Üldiselt  ma ei lähe ringlevate mängude küüsi. Praegu küll läksin rinna- ja eesnäärmevähi tähelepanu  mängule. Minu meelest  nii totakalt annab midagi välja mõelda ja ometi pani mõtlema. Kas keegi pööras tähelepanu vähile, et minna kontrollile jne või need lollakad  laused, mida lubatakse   fb seinale ripputada, tõmbavad rohkem pilke? Mina küll jäin just vaatama, mis sõbrannadel lahti on, segi keeranud...
Kui paljud aga mõtlevad haigusele...
Ma ei saagi aru, mis on ringleva mängu TEGELIK sõnum. Kas ennetustöö...
Mina valisin leebema lause (14 laused on mängus): " Ma arvan, et olen armunud...mida ma tegema pean?" Ilus ju!  Muidugi pilgud mu fb postitusel... ja siis saadud kiri... Küllap nüüd nii mõnigi kehitab õlgu ja
ongi punkt. 

Milleks on vaja selliseid totakaid mänge...
Või olen mina totakas, kes ei mõista?!

Loomulikult peab probleemidele tähelepanu juhtima, kuid siis võiks olla vähemasti tekstki selgem ja korralikum.

Aga kas olen armunud?
Ikka olen iga päev.
Oma elusse ja...

Kommentaare ei ole: