kolmapäev, september 17, 2014

Ühtäkki täitub mu kalender - märkmik tihedalt taas tegemiste ja käimistega :) See annab  mulle turvatundegi.
Elan!
Elan omas rütmis!
See on päris hea tunne. Rahulolu.
Vähe aega küll, kuid siiski oli hetk, kui kahtlesin, kas sügisel - talvel saan teha kõike, mida soovin ja vaja. Küllap on ikka nii, kui mõtled positiivselt ja ei lase süngetel mõtetel end segada, siis lähebki hästi...
Kindlasti mul määrab selle rahulolu tunde ka kätte st isikliku abistaja olemasolu piisavas mahus. 

Isiklik abistaja Triin tegi täna esimese väga hea tööpäeva. Minu jaoks oli täna kõige tavalisem kodus olemise päev :)

Muide, teised isikliku abistajaks kandideerijad ongi praegu kadunute nimekirjas. Järelikult, ei olnud nad minu inimesed :)   Egas ma nende pärast väga ei nukrutse ka... Mind leidis Triin või oli leidmine vastupidine - igatahes saime kokku :)

Kommentaare ei ole: