Esmaspäev, juuni 15, 2015

Üllatus rappa!

Eile olin põnevil,  mis täna  toimuma hakkab. Kuid   sellist üllatust ei osanud  ma uneski näha. Kristi ja Johanna viisid mind  Soomaale. Riisa rappa. See oli tõeline üllatuse üllatus, millega täitus mu üks  unistus - kordki rabas   käia.
 Kohale jõudes parklas avastasime: oooojeeee  inva - kuivkäimla.! Väga korralik ja puhas, ruumikas.
Ei olnud küll käsipuid, kuid siiski raba jaoks midagi uskumatut.
Mina sain oma häda mõnusasti aetud.
Kristi töötab matkajuhina, siis jäid talle silma  haruldased taimed.
 Johannaga raba  teeraja alguses. Ratastooli,  kuid ka lapsevankrile  sobiv rada oli ca  poolteist kilomeetrit pikk.

 Kristiga.




 Pidin  ju proovima,  kuidas paljajalu sambla peal on. 
Maapind oli soe ja pehme. 
 Johanna pikutab pärast piknikut.
Mina ei viitsinud pikutada.
Ja ujuda  oli veidi jahe. Pilve alune ilm. Kuigi päike oli samas kuum.

  Kolm sookollikest  :)
Pilte tegi Kristi fotokas.  

Uskumatult tore päev. Täiesti ootamatult. Mul selliseid päevi aruharva. Seda enam, et ma ei pidanud ise mitte millegile mõtlema. Aga Kristil olevat mõte tulnud juba talvel, sest eelmisel suvel, kui ta mu abistaja oli, jäi see retk ära... 
Seda tänast päeva ei anna sõnadesse panna. Nagu ei saa  ettekujutada mingil pildil olevat raba lõhna, vaikust, tegelikke värve... 
Mul ausalt täna rõõmupisarad silmis.   Mul tõesti palju noori ümberringi, kes minust siiralt hoolivad ja ma julgen öelda, et ka armastavad mind. 
Aitäh, kallid Kristi ja Johanna!

Kommentaare ei ole: