reede, juuni 26, 2015

Ilus

Täna olevat  ilu tegijate (juuksurite,  kosmeetikute  jne) päev. Ja veel olevat andestamise päev. Ilus ju!

Minagi tegin ilusat ja vajalikku. Kodu ja  endagi jaoks! Ostsin pesumasina ja külmkappi.  Tegelikult vähemasti  aasta alguses soovisin uut pesumasinat,  sest vana masin oli sellest ajast päris katki. Pesu pesemini oli poolaastat  suurim peavalu. Kõige muu kõrval. Ei saa ikka küla  peal lõputult pesta... Seda enam, et musta pesu ei tahaks ka suurte hunniku koguda... Mäletan siiani aegu, kui pesu hunnikud olid laeni -  noo ei, sellised aegu ei tahaks iial tagasi ma mitte mingi hinna  eest...  OK, andestame tolle ajale, siis oli siis  ja teist paremat variandi ei olnudki!  Nüüd on nüüd. Saab ikka midagi paremaks muuta :)     
Väike nunnu külmik jäätus viimasel üle mõistuse palju. Praktiliselt iga nädal sulatasin paksu jääd. Nüüd siis on mul unistuse külmkapp,  millest unistasin kolm - neli aastat. Päriselt ka.  Üleval on sügav külmik. All on tava külmik. Mõtlesin oma  jalgadele. Kõrgelt ei saa ma ju igapäevast toidu kätte. Väga lihtne nipp, kuidas püsima jääda ise hakkama saajana! Vali õige külmkappki!
Ostsin küll kasutatud kodutehnika poest. Sealt ostsin näiteks vana pesumasina, mis töötas ca kaheksa aastat... Uus masin on tuttuus, kriimuke peal vaid. Loodan, et teenib truult mind samuti aastaid :)
Aga müüja tundis mind paugupealt ära, et olen juba kunagi temalt ostnud. Suhtles minuga.  Ja see on hea, et viis vanad asjad minema.

Läpaka ost lükkub veidi edasi. Vaja on peale läpaka veel kindlasti   kolme - nelja asja, siis võiks elamist ehk veidi naudita muretult... :P
Aga lõppude lõpuks unistan ikkagi oma majast, kus on piisavalt ruumi ning väike aed!
Siis on elu ilus.
Ja andestan endalegi olnud vaevad ja higi voolamised :) Kuigi need olen praegugi andestanud...

Kommentaare ei ole: