pühapäev, juuni 14, 2015

Jess! Õnne kukkus!

  
Kastres 10.07.2011 MaMa kontserdil
 Loobusin ühest heast asjast, kuid sain selle eest mitu head asja vastu. 
Täna  oleks võinud minna Kastre pargikontserdile. Toomas Annit kuulama. Olin nädal kahe vahel: minna või mitte minna.  Kindlasti pole Toomas Anni mu väga lemmik, välja arvatud ühe lauluga. Teisalt, oleks võinud minna vaatama, milline on täna hooldekodu  park - ei ole mitu aastat seal käinud...   Oleks ehk kohanud tuttavaidki...
Muide, just Kastrest, hooldekodust "Härmalõng" äratulekuga, mis on olnud mu elu üks hulljulgeim ja ainuõigeim samm, sai minu praegune mina ja elu juba 16 aastat tagasi alguse. Täna olen enesekindlam kui kunagi varem. :)   Soovin veel teha hüpet ülespoole!!!

Kontserdile ma ei läinud.
Mul tuli mööbeldamise ja koristamise tuhin peale. Ega suurt ei teinudki. Söögilaud ja kolm tooli  on pisut teisiti. Kuid tuba kohe uus! Laua juures neljas või siis esimene   koht on ikka ja alati minu (ratastooli) oma :D 
Siis avastasin, et vaja lauale lilli. Vaja metsa vahele minna lilli korjama. Ega ma ei teadnudki, kas seal lillekesi on... Vaasis on nüüd  metsmaasikaõied (hästi pikade varstega ja lopsakate õitega) ja nõmmenelgid või mis iganes nad on. Ära tegin! Paar päeva tagasi punase roosi päeval lubasin facebookis kinkida iseendale ühel päeval roosi või põllulilli... IIHHII, kingisin metsalilli! 
 
Metsa vahel jalutades kuulsin sel aastal esimest korda kägu. Õnne kägu. Oli õhtune aeg juba. 
Olen aastast aastasse kuulnud hommikuti esimesena  hoole   kägu läbi avatud akna.   See uskumine - hoole,  leina ja õnne kägu  - võib küll tühine.  Naljanumber. Aga arvan siiski,  et mingi tõeraas selles uskumises ajast aega on peitunud...   Vähemasti on hea mõelda, et  järgmise suve esimese käo kukkumiseni võib looda õnne vahelduseks muredele. 
 
Homme  tuleb minule üllatuspäev! Mul ei ole aimugi, mis plaanivad tüdrukud.  Päriselt ka! Usun, et homme tuleb väga vahva päev Johanna ja Kristiga :)  Täna lõpetas Johanna selleks korrakski  töö  abistajana, seega homme tuleb ta  ka sõbrannana.    Niisiis, üle pika - pika aja tehakse mulle  tõeline üllatus! :)
Olen põnevil! ;) 

Kommentaare ei ole: