Neljapäev, juuni 11, 2015

Sirelides ja...

 Lubasin hiljuti,  et näete pilte, kus olen sirelites tädi Taima ja onu Valdeko koduõues. Nüüd siis näetegi :)
Ja pilt lähemalt. Sületäis sireleid olid mitu päeva vaasis mu laual.See nädal on olnud ja on lõpuni suhteliselt tihe ja põnev,  rõõmuski.
Kuigi täna  mõistsin, kui habras on  elu... Üks kogemata valesti  neelatud herneski võib otsustada elu ja ... See on minu puhul suht sagedane, et ajan miskit  kurku. (Minu neelamis eripära, mida pean hoolikalt jälgima, kuidas neelan ja kui suuri tükke söön... Seda teavad vähesed....  Vale oleks arvata, et olen  ahne või muud taolist...)Aga täna oli asi natukene hullem... Õnneks mu ümberingi  rahulikud inimesed - lõpp hea, kõik hea.  Aitäh, sõbrad, et  säilitasite üle sekundi tekkinud väikeses paanikas  rahulikku meele !  Ma tõesti ei soovinud ehmatada...
Elu läheb edasi! :) Umbrohi ei hävine... ;)

Kommentaare ei ole: