teisipäev, märts 28, 2017

Kõik uus kevadkuus

Täna tegin korituse ja muudatusi köögis ja sain lõppude lõpuks pärast kolme aasta taas uue riidekappi.


Kes ei tea või ei olegi näinud  mu kööki, see ei panegi väikesi muudatusi tähele...  Pisiköögis on nüüd ka pisikohvitamislaud. 😋
 
 EI, see pilt on Kristiga tehtud sirgelt - põrand muhklik, või maja kõver... Nihutasime külmkapi veidi ja esimene tulemus... Nüüd saan aru, miks ma selle koha  peal ei suuda ratastooliga seisma jääda võttes külmkapist asju - see  koht ongi kelgumägi... 😀 Kuigi põrand ilusti pandud...(Ka vana põranda ajal oli samas kohas sama nali)
Ühe naise toas peab olema korralik riidekapp. Ma ei hakka vist iial aru saama, kuidas elada rahulikult kappideta. Mul tekitas selleta elamne pingeid, mida teadsin tegelikult vaid mina ise... Ei saanud riideid ilusti panna... Kuid riidekapikord näitab väga hästi, mis meeleolu mul on . Kui riided kokkupanduna on sassis, siis ka mu hingeelu sassis. See on lihtsalt nii. Loodan, et nüüd tuleb tasakaal nii minu sisse ja minu kappi!
Kapiotsa saavad koha maalide kotid ja kohvrid.

Huvitav, mööblid on juures, kuid elamises on rohkem ruumi. See on lahe. Tuleb ka unistuse maalimisnurk. Pisikene.

Homme jätkan kevadist suurkorda tegemist.

Aitäh Kristi ja Silver. Küllap teavad, mille eest aitäh.

Kommentaare ei ole: