pühapäev, aprill 16, 2017

Praktikast + uuest nädalast

Olen olnud MTÜ TM Loovusega kaks kuud Tartu Tervishoiu Kõrgkoolile  praktikabaasiks. Esimene kord. Mu praktikant Kristel läbis praksi hästi tublilt. Olen temaga väga rahul.Loodan, et praktikajuhendajana suutsin jagada oma kogemusi ja anda rida uusi väljakutseid, sest ka isiklik abistaja peaks säilitama kas või osaliselt oma loovuse ja töös peiduva põnevuse. See on minu arvamus.
Selles praktikas õppisin minagi palju.
Praktikajuhendajana sain aru, et kõrgkoolidel endil on pikk - pikk tee käia, et õppidda, kuidas koolitada proffe ja väga häid isiklikke  abistajaid. Avahoolduses peaks olema küll isiklik abistaja amet korralikult avatud ja läbipaistev.Kuid arvan, et isiklikke abistajaid saavadki vaid need inimesed koolitada, kel on omad kogemused.  Koolid peaksid aru saama pisiasjast, et isiklik abistaja ei ole hooldaja ega põetaja. Ikka ja jälle jõuame ringiga teemade juurde, mis on mis ja kes on kes. Tartu Tervishoiu Kõrgkoolile siiski hea tunnustus minu poolt, et Kristelit lubati isikliku abistaja praktikale. Lootus jääb!!!

Loodan, et Tartu Tervishoiu Kõrgkooliga koostöö jätkub edasi. 😊

Ja  Kristeliga, usun, suhtleme  kindlasti edasi. Sest Kristel sai minu inimeseks! Meil on lihtsalt hea klapp.

Algab nädal on mul sisutihe. Kolm esinemist / üritust. Olen ise põnevil ja pabinas. Kuid seekord ma ei ütle ette, mis kus kellele. 😏 Ehk säilitan oma blogi lugemise põnevustki.

Kommentaare ei ole: