teisipäev, oktoober 31, 2017

 Head kõikide pühakude ööd
                ja homset 
Tiiude - Tiiade nimepäeva 😉😊
Minul on küll ilus nimi või egas nimi ei riku ilusat naist 😋😊 Aga kui mõelda jällegi sellele, mis mu nimi tähendab, siis ma ei tohikski olla kole inimene... Võib - olla nimigi mõjutab eluteed, kuigi vaevalt, et vanemad nime valides ja pannes sellele eriti mõtlesid või mõtlevad...
Jänks täna hommikul vabaduses. Püüame iga päev natuke vabalt hüpata toas ringi. Vahel Jänks ei viitsigi ringi joosta, hüppab peale tiiru puuri tagasi. Bongsiga omamoodi mängivad. Võib arvata, et kaklevad, kuid kui vaadata, siis on mäng - kumbki ei page, vaid jooksevad teineteist taga ajades, hüppavad teineteisele pähe, eriti Bongo Jänksile.  Jänks on harjunud meiega. Saan rohkem ta hingeelust aru.
 Bongo, mitte täna. Jäin mõtlema, et blogisse ei ole neid pilte riputanud vist veel... Bongole meeldib üldse pähe hüpata. Ta võib mu peas nurruda, kui mina näiteks pesen nõusid. Ja öösiti magabki mu pea juures, nurrub kõrva öö otsa -  on öid, kui olen lausa tige. Ma ei saa ju und.

Kommentaare ei ole: