pühapäev, oktoober 15, 2017

Valik tuleb teha

Täna on valimistepäev.
Mina valisin e-valimistega. Minu jaoks lihtne ja mugav. Ei pea kuhugile minema ega kedagi koju kutsuma...
Olen mõned aastad omaette mõelnud kandideerida, kuid üks takistus, mis tuleb kohe mõttesse, on see, et mul hetkel ei jätkuks poliitika jaoks isikliku abistaja tunde... Minu põhimõte on ju, kui midagi teha, siis teha hästi ja südamega. Aga kui IAT-d on ükskord ka selle jaokski piisavalt, siis miks mitte kandideerida... ja ikka sotside ridades...

Muide, sõbranna arvas hilja aegu, et oleks äge, kui mina oleks president 😀 Eestile oleks see küll väga  suur väljakutse. Ja maailmale. Erivajadustega nais -  presdident! Super!!!
Ühelt poolt oleks absoluutselt võrdne...
Aga mina sellist suurt ja tohutult vastutust ei võtaks ealeski endale.
Ma ei ole nii tark.
Presidendiks ma tõesti ei sooviks...
Ehk on kuskil keegi erivajadustega naine, kes sooviks - siis prügige sinna poole julgesti.

Valima.

Kommentaare ei ole: