teisipäev, jaanuar 30, 2018

TTÜ Raamatukogu näitus aprillis

Arvasin, et mina ei sattu eales Tallinna Tehnika Ülikooli. Ikkagi satun.Küll TTÜ Raamatukokku, kuid siiski.
Näitusega https://www.ttu.ee/asutused/raamatukogu/raamatukogust/naitused/
See näitus saab olema pisut erilisem. Seal saab olenma muu loovus ka peale maalide, nt mõned luuletused, raamat, kogumikud ja ka minu kingitud kalendrid, mida siiani on näinud väga vähe inimesi nö minu kallid.
See näitus sai alguse kunagi Katrini pool külas olles Tallinnas,  Päris head mitu aastat tagasi. Oli mõttesähvatus. Kati lihtsalt töötab seal... Ja nüüd on kindlamast kindlam, et 6. aprillil teengi  omanäolise  näituse "Minu jälg sinu südames".
Mulle endale tundub see põnev teha. Natu uutmoodi.
Ja loodan ka, et mind näevad paljud, kes muidu mu näitustele ei satuks....

Märtsis olen samuti näitusega Tallinnas. ja võib - olla ka mõnede töödega ka Sauel, kui mind jätkuvalt veel soovitakse...

Mais olen usutavasti Lihulas.

Tõeline näitusteralli tuleb!!!

Kommentaare ei ole: