kolmapäev, juuli 04, 2018

Kas olen ikka õige inimene...

 Püüan praegu tegeleda oma järgmise raamatuga. Kirjutan suht iga õhtu natuke. Ja näpan ka oma blogiski mõtteid ja paremaid palu. Seepärast püüan blogi läbi lugeda... Tund tagasi leidsin ühe mobiilikõne üleskirjutise oktoobrist 2007. See on nii totter, et copyn ammuse postituse:

- Tere
- Tere
- Kas Tiia Järvpõld
- Jaa
- Kas te olete kunstnik
- Jaa
- Kas te maalite jalaga
- Jaa
- Mina sain ka kaardid. Internetis on igasuguseid kommentaare... Kas te olete ikka õiged inimesed
- Jaa, ikka oleme väga õiged inimesed
- Seda soovisingi teada. Kõige paremat teile
- Teilegi
- Aitäh
- Palun

Vaatasin tükk aega naerdes mobiili :)
Kas suutsin tõesti ühelausega tõestada, et oleme õiged inimesed... Ei, mõistan küll väga hästi, et vahel piisab väga vähesest :) 

Naeran praegugi. 😀 
Kuid ma ei mõista, mida siis mõistsin... Mulle näib, et paar sõna on jäänud kirjutamata... Mul vahetevahel jookseb mõte ette jalast - nüüd jälgin teadlikult, et jalg kirjutades jõuaks mõtele järele...
Kas olen ikka õige inimene?`😏
Või mida üleüldse helistaja mõtles... Maalimisühingu inimesi ehk, sest siis algas just meie kaartide jõulukampaania...  
Siiski, kas ja kuidas olen õige ...  😏😊

Kommentaare ei ole: