esmaspäev, november 18, 2019

Keeruline õppetund

... võib õppetada väga palju positiivset,  kui mitte enne õiget aega pahameelega alla anda. Oli hästi raske ja keeruline nädalavahetus. Kuid praegu olen tänulik, et sain uusi kogemusigi...

Aga üks tore hetk oli ka. Nägin ise ka viimaks omaenda Leevikese  jõulukaardi ära. Soome suu ja jalaga  kirjastus https://www.sjkkustannus.fi saatis kaartide väikese pakkikese nagu igal aastal. 
Kui pakk sai lahti arutatud ja kaardid põrandal, tuli Kass Pätu võttis just Leevikese kaarti ja uuris - nuusutas seda mitu head minutit. Sel kaardil ju tema käpajälg. Kass Pätu , maailma parim kassist kunstnik jäi vist väga rahule 😂 Mina vaid aitasin veidi kaasa, et maal tuleks ilus...
Naersin laginal.
Minagi olen väga rahul. 😍
Kuid mulle ei ole veel kohale jõudnud, et mu kunstitööd nähakse usutavasti palju Soomeski...

Minu elu - olu kulgeb ikka tavaliselt ja argipäevaliselt...

Kommentaare ei ole: