neljapäev, juuli 16, 2020

Minu roheline köök muutus rohelisemaks!!!

 Facebook´i minu inimesed teavad eilsest juba, et sain roheka köögimööbli. Ega vist väga ei usutud. Sooviti pilte.
Pildid nüüd, palun.

Täna panime mööbli paika. Mina , Ingrid, Kai ja Silver. Päev oli tõelist möllu täis. Segadust, puurimist, lõhkumist ja naeru.

Keegi andis selle niisama ära. Oleks lammutatud eile... Ingrid kogemata nägi üleeile pakkumist. Küsis kohe minu arvamus, sest olin rääkinud, et soovin  rohelist mööblitki... Tõi kohe mööbli ära.
Kuna olin jätnud ta autosse mõned raamatud, sest kunagi ei tea, kuna neid vaja läheb , kes soovib, siis andiski Ingrid vastutasuks mööblile minu raamatu. Ning siis tuli välja, et mööbli andja on olnud ise ka isiklik abistaja ja teadsid mindki jõulukaartide kaudu.

Mulle tundub, et  seda  rohekat mööblit igatsesin vist küll 18 aastat
Silver palus blogi kirjutada ka, et järgmine uus köögi välimus tuleb jälle kolme kuu pärast. Ei tule. Nokitsen küll edasi, kuid mööbel on nüüd mitmeks aastaks nii nagu on. Päris uus köök tuleb nüüd siis, kui leian omale uue suurema elamise. Millal see juhtub - kes teab... Aga unistada ikka  võib ju 😉😋 vaatamata kõigele...

Kommentaare ei ole: