laupäev, september 19, 2020

Asjalik laupäev

 Päev möödus mõttetöö tähe all. Püüdsime mõelda Maarjaga loometalgudele ja Avatud Lavale. Psühhodraamat tutvustav üritus Avatud Lava paljudes kohtades loodetavasti mitmes riigis toimub 15. oktoobril. Plaanime Maarjaga taas kaasa lüüa selles üritusel oma töötoaga. Täpsem info mõne aja pärast. 

Naudisin üle mõne aja mõtlemist psühhodraamale!

Ausalt öeldes, hetkel tundub mulle, et maailma asjad pöörduvad üha enam ehedalt inimese hinge poole. Ka loometalgudel on oluline inimese heaolu.

Eile rõhutasid mehedki, kui tähtsad oleme meie ise. Läbi naeru ja nalja . Võib - olla ongi nii kergem jõuda iga hingeni. Olen olnud alati seda meelt, et hea ja naeruga õnnestub paremini asju lahendada,  kui ... Vahel on raske tõside asjade üle nalja teha ning ammugi naerda... 
Naer on aga parim ravim! 

Eilne reede õhtu oli pärast ERM-i ka mõnus. Jäin linna. Sai istutud küünlavalgel ja veinipokaaliga ning lihtsalt olla... Selliseid õhtuid on vähe praegusel ajal mu elus... Siis võtsin eilsest igat minutit täiega. 😉 

Mida mõtlen ürituste korraldajatest... Mul isiklikult on olnud põnev nendega rääkida pea alati. Kunagi ei tea, millega probleemsedki  asjad lõppevad. Võib - olla uute heade kohtumistega... Ja see on lahe, kuidas järsku ühel hetkel saab kellegiga maailma elu - olu võrdseks 😉 Tõenäoliselt mitte üks seadus ega juhend ei aita sellele nii palju kaasa, kui inimeste endi kohalolek.

Kommentaare ei ole: