pühapäev, detsember 20, 2020

Täna ja...

 Täna olen olnud lastega palju 😍 See on just see, kelleta/milleta mińa poleks vist mina. Täna ümbritsesid suuremad ja väiksemad lapsed nii ja naapidi. On vahva, kui on laste kilkeid ja naeru on elamises. Siis tunned, et elus on energiat ja elu läheb edasi... 😊  Ma olen ikka mamma moodi, kellel on olnud alati lapsed ümberringi... 
Ilma lasteta on kurb maailm!!!
Kuigi nendega on vaeva ja higi ka... Lastega toimetamine on suurim töö. Suurim vastutasu on rõõm ja õnn, et nad olemas on. 
Seda laste võluvat maailma mõistavad ainult need, kel omal lapsed.

Minu selja taga tudib üks väike Silver, kes pole üldse enam nii väike... Täna   saime ilusti ka kahekesi hakkama... Ütlesin juba neli aastat tagasi, et ükskord tuleb päev, kus saamegi hakkama kahekesi... See aeg tuli päris kiiresti ja suht ootamatult. Mulle aga  meeldib. 
Täna oli meil mängukaaslasigi.

Üldse on 30 aastat möödunud linnulennult... On olnud nii head kui halba, rõõmu ja muret, naeru ja nuttu... Kuid olen jäänud iseendaks, Tiiaks, kelle perenimi on Järvpõld... 

Kommentaare ei ole: