neljapäev, detsember 31, 2020

Rekord IAT tunde

 See aasta on olnud rekord tunde isikliku abistaja teenuse tinde - 2544,5.  Ehk 106 ööpäeva kasutasin isikliku abistaja abi. Pildikult.

Aastate jooksul on olnud 1000-st 1700 tunnini, aga nii palju tunde - mulle endale positiivne üllatus. Kõige paremas tähenduses. Ma ei ole muutunud väetisemaks ega abitumaks. Lihtsalt olin toimekam ja  aktiivsem. Mind ei pidurdanud viiruse hirmud. Taevas halasta, haigused tulevad ikka ja surmgi - ei saa ega tohigi nende pärast end nurga suruda ja oodata, kuna surm möödub... Kõlab karmilt, kuid see on paraku nii. End tuleb hoida!!! Elada täna ja praegu, homme võib  olla hilja...

Minu ja valla rahaline pannus teenusele suhteliselt võrdne. 

Minult oli 1180,5 tundi ja pluss kõik lisakulud, mis olid seotud teenusega. Minul oli/on õnneks võimaluos majandada teenusega ise... See on üks peamine soov ka algavaks aasitaks. Siis olen veendunud, et saan iseendaga hakkama.

Küsida abi pole häbi. Me kõik vajame abi. Päevast päeva. Vahel on raske seda tähelepana...

Iseend on aga vaja kõige enne aidata. Hoolida ja armastada, teada, mis abi vajad... Minu / sinu eest ei saa keegi peaaegu mitte kunagi keegi öelda ega ettekirjutada, kuidas elada... On küll normid ja seadused, aga ma ei mõtle praegu neid... Olles iseendaga kooskõlas, oleme kooskõlas teiste inimestega, maailma ja universumiga. 

Kommentaare ei ole: