reede, detsember 25, 2020

Need armsad ja imelised jõulud

 Ma olen õnnelik, kuigi on kurb ja keeruline aeg, kuid siiski jõuluajas on soojus ja kokkuhoidmist

ja üllatusi, aga  mälestusi 😍 

Ma soovisin anda kõigile kas või natukene... 

Täna, 1. jõulupühal käisin Jõuluvanaga mamma pool. Usun, et suure lapsena  võib üllatada mammat, kes on elus tohutult üllatanud mind.  


Mamma on  pisut rohkem  Krista mamma kui minu. Aga siiski oleme Kristaga üheskoos kasvanud ja mänginud ja tembutanud mamma silmade all. Hea oli sõbrannatki üle pika aja.
Kuna Jõuluvana riietas end Võruküla ja Mäletjärve piiril, auto juures, siis mõni üksik auto sõitis mööda, juhid naeratasid ja vaatasid rõõmsasti tagasi. Ega sellist vaadepildi ei näe iga jõul : keset valget lumist välja istub päkapikk ratastoolis auto taga ja Jõuluvana askeldas oma riiete ja habemega.  Ja siis peatus üks auto. Väljus Epp, kellega polnud kaua kaua näinud... Kunagi mängisimeo koos... Epp naeratas, et ta ei uskunud omi silmi... 
Tiir veel oma venna Urmase juures... Suur oli jahmatus, kui Jõuluvana oli õuel...

Tulin koju ning leidsin ukse ees lumemehe
Aga eilne jõululaupäev oli imeline. Raadil surnuaias ja Pauluse kirikus. Surnuaias tohutult küünlaid. Puudus lumi... Kirikus oli  vähe rahvas, mu meelest, vähemgi, kui lubatud...    Ausalt, ma polnud varem kunagi jõululaupäeva õhtul kirikus käinud. 
Käis eile õhtulgi Jõuluvana. Lapsed, keda siin jõulupesas ei olnud, lunastasid kingitused telefonisti. Mina toimetan kingitused nendeni.
Eilsest pilte eriti ei ole. Sai tehtud videosid...



Rahulikku jõulu jätku.
Olge alati imelistele hetkedele avatud. 

Kommentaare ei ole: