neljapäev, märts 02, 2006

uskumatu julmus...

mis meie eluga lahti on...

noored naised surevad tapjate julmuses...
usaldustelefoni ei saa enam üleüldse usaldada. ma ei usaldanud juba ammu usaldustelefoni ammu... nüüd tean, et minu mõnitamine oli omal ajal väike asi võrreldes sellega, mis nüüd ilmneb usaldustelefoni ühe pea mehega... aga usun millegipärast, et tema võis kasutada poisslapsi (14 a on ju veel laps). "peealtnägija" ja mihkel kärmas oli taas usutavad. seda enam, et internetis olen mina isegi rääkinud meestega, kel on väga hea maine ning siiski pikema suhtlemise järel tuleb välja nende sexi hälve. nemad ise ei tunnista sellist hälvet endal. nemad on haritud ja head pereinimesed...
jalgpalli mm ja sexiäri... jumal küll, eluaeg teadsin, et sport on puhas rahvaste vaheline sõprus, mitte avalik must äri..

kuhu kadunud armastuselu....

ma ei pelga linnugrippi.
ma kardan inimjulmust, mis hävitab...

nüüd lendan mitmeks päevaks head otsima. usun, et hea on veel alles

Kommentaare ei ole: