reede, detsember 12, 2008

Pisarad RÕÕMUST

Sain täna SJK - Kirjastuses kirja. Ümbriku sisse oli Ly pistnud kaardid jõulusoovidega, neilt inimestelt, kes on saanud jõulukaartide kampaania raames minu kirjaga jõulukaardid. Hästi - hästi armsad ja südamlikud soovid mulle.
Kellegilt oli soovidega kaasa pandud usutavasti tema enda tehtud pisikene raamat omaenda jutustusekesega. See jutukene on nii armas ja mõtlemapanev, et mul veeresid tahtmatult kaua - kaua pisarad. Kui sageli juhtub nii, et mõistame üksteist alles siis, kui liiga hilja - jutustuse kokkuvõtt ühe lausega. Raamatu kaan on kollane paber, kaane peal imeilus babrie sarnane tüdruk.
Raamatukese autor on muide 76 aastane armas inimene Rakverest. Tema soov/kink on väga - väga eriline mulle.

AITÄH kõikidele headele inimestele, kes on mulle saatnud SJK - Kirjastusesse jõulusoove ja väga sooje sõnu. Soovin, et neist mõnigi juhtub lugema mu blogi ja saab mu siira tänu kätte.

Usun, et meil kõikidel läheb hästi!
Jumal hoiab meid kõiki!

Kommentaare ei ole: