esmaspäev, detsember 01, 2008

Päkapikukuu

Algas päkapikukuu :):):)

Loodan südamest, et aasta viimane kuu on pisutki kergem, selgem ja valgem, kuigi õues kõige pimedam aeg. Täna põles päev läbi tuli - lihtsalt ei olnud valgust. Ja täna on argimured segaselt sassisõlmes.

Olen küll suur :P aga jõulusoovi mõtetes olen kirjutanud juba uueks aastaks. Soovin lihtsalt palju tõelist armastust. Oma hingegi. Et ma ei muutu järgmine aasta ülbeks ega jahedaks inimeseks. Et ma ei saaks mänguasjaks otsides armastust...
Raha ja paremat elu soovida - noo ma ei tea... Keda on raha ennem õnnelikumaks teinud? Õnnetumaks aga tõepoolest - olgu siis raha vähe või palju... Milline oleks parem elu, kui inimene st mina oleksin kibestunud vanaeit...
EI.
See EI lähe mitte.

Huvitav, kas päkapikud piiluvad mu akna taga ka sel aastal... ? Ah, et olen liiga suur?
Kuid kus on reegel, et kuldses keskeas inimesed ei või päkapikke uskuda :D :D :D Päkapikke ei tulegi uskuda. Nad on olemas.

Võtsin laualt joogikõrre kruusist - meenus, et selle kruusi tõi eelmine aasta päkapikk ning papa muide ütles siis, et see päkapikk järgmine aasta ei too enam... Tegelikult papa päkapikk ei toonud mitte üks aasta asju, ikka komme - küpsiseid... Aga jah tol päeval tõi päkapikk kruusi ja lauakate...
Siis ma ei uskunud papa sõnu...

Ma loodan, et see aasta on päkapikud natuke leebemad ja ei hirmuta...

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Soovin Sulle sõbralikke päkapikke - et nad ikka viitsiksid end maapinnalt Sinu aknani vinnata, tuppa piiluda ja rõõmsalt lehvitada...
;)

A.

Tiia ütles ...

SUUR AITÄH :)

See vist oleneb, kas olen hea tüdruk või mitte...