kolmapäev, juuli 01, 2009

10 aastat ning 30...40...50 aastat veel!!!

Täna saab 10 aastat, kui mul on olnud IAT :) Nagu väike pidupäev või mis... :D

Kindlasti suured tänud Mäksa vallale, kes on mõistnud 10 aastat, miks IAT-t vaja mulle!

Mäletan esimesi arglikke samme isikliku abistajaga 10 aastat tagasi. Mina ise olin rusutud... ja elamisest kui sellisest hästi kaugele jäänud... Õnneks oli päris esimene isiklik abistaja minu isiklik sõbrants Ly, kes mind 2 kuud julgustas taas elama ja nii edasi ja nii edasi...

Täna ei ole mul hirmu, et ma ei tule elamisega toime. Loomulikult on hirmud, kuid kellel neid ei oleks!? Täna olen kindlamast kindlam, et IAT on ainus teenus, mida vajan. Vajan vähemasti 30...40...50 aastat veel. Pigem juba 50 aastat, sest olen lubatud, et olen 93 aastaselt roosa salliga vana(vana)ema lahtises autos!!!

Ma ei kujutaks ette, kui üleöö ei oleks enam ühtki võimalust IAT jaoks - see oleks tõeline KATASTROOF...

Õhtul teen arvatavasti pannkooke maasikatoormoosiga. Pidupäevaks :D Kuna täna on Sandra tööõhtu (= tööpäev), siis kahekesi tähistame tähtsat päeva :D

Kindlasti tuleb ka suuremat nagu olen korduvalt välja käinud.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ära sa seda salliasja taha.Kas oled kuulnud,mis juhtus tantsijanna Isadora Dunkaniga sellise salli ja lahtise autoga?
Isadora= ühe vene poeedi armuke omal ajal.

Tiia ütles ...

ei ole vist... aga jama lugu ?

ok, soovin siis paremat....:)