pühapäev, juuli 12, 2009

Tänane pühapäev oli hästi puhkuseks

Käisin Kastres pragipeol. Laulis Reet Linna ja saatis Aare Jaama. Mõned pildid siiagi, mis tegime Sandraga:

Kuna tahtsin Reedaga pildi, siis saingi... Minu nägu mitte vaadata !!!
Tantsutüdrukud

Otsin Reet Linna plaadi autogrammiga. Uhkeldan!
Reet Linnalt plaadi ostma minnes, üllatusin väga - ta küsis: "Kas su nimi on Tiiu või Tiia... Ma tean sind küll, kuid nimi..." Mul oli suur ups! Kas tõesti kõik kuulsad inimesed teavad üksteist... Mina polnud varem Reedaga küll suhelnud... Pühajärvel vist 4 aastat tagasi põrkasime üksteise vastu, seda ta vaevalt mäletas... Igatahes meile Sandraga jättis Reet Linna hästi sümpaatse mulje. Ja oma väga laheda ning hea nooruslikku olekuga tegi ta meile silmad ette! Otsustasime Sandraga, et 65 aastaselt tahame sama head välja näha!!! Seda väga heas mõttes :)

Kaks, me kaks Sandraga.
Koju tulles Vana - Kastrest leidime teelt minikonna. Unistasime, et äkki on prints :D Kuid küllap ei olnud see minikonnaks moondunud prints meile määratud - ta lihtsalt laskis Sandra peopesalt jalga seni , kuni Sandra fotokat otsis.

Pette pilt luikedest. Esmane vaadepilt oli fantastiline. Jõudsin juba mõelda, et pole koduteel iial luiki näinud... Paremal vaatamisel veendusime, et mänguluiged...
Tänane puhkepäev oli mulle tõesti päev iseenda jaoks, mida nii väga vajasin. Sest kaua sa ikka jõuad argiprobleemidega ainult elada. Alles mõni päev tagasi avastasin, et suvi on poole peal juba, aga mina ei olegi suve õieti naudita saanudki...
Kastres bussist väljudest oli meeldiv hetk. Jälle oli "tobe" buss, kus ratastooli pidi alla panema, õnneks ratastooliga tegeles bussijuht. Sandra läks asju välja viima bussist, et mina viimasena (nagu alati)... Samal hetkel üks väljuja, daam küsis: "Kas võin ise teid välja tõsta? Et väiksel neiul kergem oleks..." Armas tähelepanek! Sülegi võttis mind väga oskuslikult!
Miks bussijuhid selliseid asju ei pane tähele???
Hooldekodus Härmalõng nägin mõnd tuttavat, kellega sai mõned sõnad vahetatud. Räägin juba ise, et mul ei ole aega jne .
Kas mu elu on muutunud tõepoolest nii tavaliseks päris eluks :D Loomulikult päris elu ongi, kuid... saate isegi aru, mida mõtlen ;)

Kommentaare ei ole: