teisipäev, november 01, 2011

Selle pildi tegime eile õhtul, kui olin dšussi all käinud (reisitolmu pestnud) ning hea puhanud tunne oli olla. Siin pildil on minu sõnajalg, mille tõi hilja aegu kellegilt mulle. Mulle tundub, et sõnajalale meeldib minu juures.
Loodan, et õnn tuleb ehk minu tuppagi, kui leiaksin jaaniööl sõnajalaõie kapi otsast :) Kaua ikka võib olla õnneta ju... Ma ei ole ülds e nii vana ja inetu, et õnn keerab selja :) Siiani on võib - olla olnud silmad suletud, süda külm... :P Aeg on jälle südamehäält kuulda ja südamega näha ;)

Ainult muretsema panevad apelsinipuu ja jõulutäht. Nemad on kuidagi nukrad... Apelsinipuul kollased lehed... Jõulutäht kuivas üle öö... Nagu oleks sõnajalale kadedad... :( Kordan küll neile, et mul jätkub armastust neilegi.
Eks sügis ole raske aeg.

Nädalavahetuse pildid pildistas mu isiklik klõpsustaja Erika. Aitäh sulle!!!

Meil on mõte teha video, kuidas ma tulen toime... See on päris ammune mõte...

Kõik Tiia´d ja Tiiu´d head nimepäeva!

2 kommentaari:

kukupai ütles ...

Sullegi head nimepäeva!

Tiia ütles ...

Ilusat nimepäeva!

Tiia teiselt poolt Emajõge.