esmaspäev, november 21, 2011

Ohhoo - elamus täna

Nii võiksin tänast kokku võtta... Ma tegelikult ootasin pisut vähem või õigemini ei oskanud oodata midagi põrutavat.

Kohtusin Tõnisega. www.rahaveeb.ee ´st. Pidev blogi lugeja ehk mäletab, et blogisin mõne sõnaga Rahaveebist, et tegin nalja pärast ühe väikese testi, kuna mul oli parajasti igav. :D Sellest igavusest saab ehk mingi pöördepunkt mu elus. Ma ei suuda momendil uskuda kõike seda, millest me täna kohvikus Troffe Tõnisega vestlesime, kuid kui saab sellest osagi teoks, on ka minu arvates väga hästi. :)
Veel mõistsin, et rahamuredestki tuleb siiralt ja ausalt avalikult rääkida. Nagu mina viimastel aastatel, kuigi küll mitte nii väga siin blogis. Kõike ei saa ikka massuajale ja ei - tea - millele ajada. Mõni jamps on tehtud lollusest ja paanikast... Või unustades iseennast...
Tean, et nüüd öeldakse, et raha on vähe ja kõik on kallis jne jne jne.
Rahast blogin lähiajal veel.
Kuid nii hea on kuulda, et oma rahaline seis polegi nii hull, kui mõni hetk on ikka ja jälle tundunud. Siiski viimastel kuudel olen juba isegi mõelnud, et lõpuks ometi paistab tunnelis VALGUS...
Ups!!! Just nädal tagasi oli kõne all VALGUS. Kaupo juures oli valgusest teistel teemadel jutt, kuid siiski. See tuli just nüüd meelde.
Juhus?
Kokkusattumus?
Ma ei usu.
Mitte ei usu.
Pigem iseendaga järjepidev töötamine... Kuskil alateadvuses jooksevad asjad kokku ning saavad selgemaks.
See on hästi kummaline. Vahel seletamatu. Kuid see viibki elu edasi. Kannab sind uude otsingute poole...

Mõned LEEPÜ asjadki sai korda aetud.

Kommentaare ei ole: