neljapäev, jaanuar 12, 2012

Appikene UPS!!!

Olin ja olen praegugi suhteliselt rahutu ja nukker. Mitme asja peale. Ka homset ei tea veel, kas lähen pühapäevani Põltsamaale või mitte... Kuigi Põltsamaa psühhodraama päevi tean juba mitu kuud. Loomulikult soovin minna. Pealegi õpetaja/psühhodraamatik Ruuda ootab mind vägagi...

AGA
närvilise oleku juures sattusin joonistamishoogu ning paberile tuli - uskuge või mitte - Anne Veski. Mina ise ei usu veel...
Mamma tõi ajakirja Tiiu, mille kaanepildil on Anne Veski. Natuke sirvisin ajakirja. Kuna olin pingul, rahutu, nukker ja mis iganes, siis hakkasin lihtsalt pliiatsiga joonistama. Sellistel hetkedel on mul vaja teha midagi sellist, mis juhiks vastikud mõtted eemale. Kindlasti ei tohiks jääda ma tuimalt ootama, mis saab edasi...

Usun nüüd, et otsin nüüd Anne Veski üles ja näitan tallegi joonistust, kui see päris valmis saab ;) Kuigi ma pole elus tähtedele kirjutanud, kuid ma pole neid ennem joonistanudki :P

Esimest korda arvatavasti ei oska ma oma isikliku abistaja Erikale öelda, mis teen sel nädalavahetusel teen ja kas ta peab kolm päeva järjest tööl olema... Õnneks tean, et Erika on arvestanud ka mitu kuud, et peaks tööl olema, sest mina peaks Põltsamaal olema...

Kummaline aasta algus.
Igatahes värvikas aasta algus.
Palju on olnud 12 päeva jooksul head.
Palju on olnud jama.........

Kommentaare ei ole: