teisipäev, jaanuar 03, 2012

Jõuluvanast IAT-ni

Ehee, 6. jaanuaril LEEPÜ Pisikesele uusaastapeokesele Kotka keldri on oodata siiski jõuluvanagi :) Päris kindlasti kohe :) Küll mitte jõuluvana Tarmot, kes olevat ameti ammu maha pannud, küll aga jõuluvana Virgot...

Veel tegelen uute isiklikke abistajate otsimisega. Minu kui tööandja ja kliendi latt uutele abistajate kandidaatidele on kõrgel. Praegu küll ei tea veel, kas leiangi kohe Erika - Margoti - Sandra - Pille jne kõrgtasemega tüdrukuid... Kuid küll leian.

Eelmine aasta oli kokku 1809 IAT tundi. 2011. a. oli aga 8760 tundi... Kõik ülejäänud tunnid sain ise hakkama... Kuigi kui oleksin olnud veel aktiivsem, siis oleks pidanud ilmselt vähemasti paarsada tundi veel olema.
Kuid hoidsin kokku... :P
Rahaline pool paneb aga rohkem mõtlema: kogu IAT 2011. a. kokku 6714.00 . Ütleme nii, et see summa kokku on suur, kuid samas on normaalne. Kindlasti mitte väike. Seda enam, et suurem osa on minu enda rahast...
Tean, et need arvud panid juba koduvaldagi mõtlema. :)
See on hea!
Ma tõepoolest ei virise.
See on lihtsalt tõsielu.
IAT on kallis. IAT-ta aga mina ei oleks see, kes ma olen :)
Usun, et mina olen veelgi kallim ;) :P

Kommentaare ei ole: