laupäev, mai 19, 2012

Kurbus ja rõõm ikka käsikäes...

Eile toimus LEEPÜ üldkoosolek. Esmakordselt rahulikult õigel ajal. Majandusaruanne 2011 sai vastu võetud. Aruanne on hästi lühikene ja konkreetne. Rahaliselt mõttes elas LEEPÜ sõna otseses tähenduses minu annetustest. Sellest olen ikka ja jälle bloginud...
Raamatupidajal Leal kulus aruande ettelugemisega paar minutit.
INNOVE rahastamata projekt, millega eelmine kevad - suvi vaeva nägime, tundub meile (vähemasti minule ja Leale) hea kogemus, milles on õppida. OK, raha me ei saanud, kuid me oma väikese projekti - meeskonnaga jõudsime siiski päris kaugele...
Ja mina isiklikult arvan tänagi, et see projekt on elujõuline tänagi. INNOVE-ta. See otn  lihtsalt nii. Juba projekti kirjutamisel mõtlesin, et projekt peab olema jätkusuutlik ka siis, kui toetust ei saa. Ma olin ja olen rohkem kindel, et jõuan sinna, kuhu soovin jõuda. Alles täna lugesin oma postkastis, et huvi minu koolituse vastu. Päris konkreetne. Seega, ei ole hullu, et INNOVE projekti tagasi lükkas. Mina lähen edasi. Mina tean, mida soovin. Ja see teeb minust rikka inimese :);):P
(Nojah, tegelikult juba kunstniku ja kirjanikuna esinemised on mul omaette suur väärtus!)

Eile olid meil koosolekule kutsutud ka valla võtmeisikud. Soovisime arutada IAT  edaspidiseid häid samme. Kuid jah... LEEPÜ jäi jälle enda ideedega. Ega´s midagi, tuleb hakata ellu viima mõtteid, mis on ammu mul olnud. Ja jällegi pole midagi hullu!!! Pean olema lihtsalt julge ja järjepidev. Lollikindel!

Vahetevahel aga tahaksin küll karjuda, et see kõik EI lähe üldse mitte... Miks mina ainsana mõtlen IAT-le, miks ja miks... Siis jälle mõtlen: kurat võtaks, see on minu elu, kes teaks veel paremini, mida ja kuidas vajan, kui mitte mina ise. :)

Minu isiklik abistaja Erika sai tänukirja eile. Ta on olnud minu käed - jalad vaheaeadega üle 3 aasta. :) Erika on esimene isiklik abistaja, kes sai minult tänukirja. Olen ammu - ammu mõtelnud, et pean sisse viima väga hea ja pika isikliku abistaja töö eest mingi meelespidamse... Erikal on praegu isikliku abistaja töö rekord!!!

Kommentaare ei ole: