pühapäev, mai 13, 2012

Tänasest ja homsetest

Sain täna lillade lillede igatsuse. Arvan ja usun, et aja jooksul kasvab sellest igatsusest ka midagi praktilist välja, ja minu toaga sünnib midagi täiesti uut. Vajan ainult aega, et vajalikud detailid ja muu juurdekuuluv kokku korjata.

Homme siis järjekordselt Viljandimaale :) Nimelt Vastemõisa näituse avamine ja kohtumine sealsete inimestega. Pean tõusma juba umbes kell 5 hommikul, aga kuna olen juba viimased paar nädalat miskipärast kell 5 hommikul silmad lahti löönud, siis pole seegi teabmis suur probleem. Ja teadagi, kunst nõuab ohvreid - või kunstniku elu :)

Kuna ma viimasel ajal hommikuti nii vara ärkan, siis hakkab tulema tunne, et äkki hakkan vanaks jääma - ei oska enam hommikuti magada :P Ja see tekitab natz segaseid tundeid. Aga inimene on just nii vana, kui ta ennast tunneb, kas pole :) Ja ega ma ennast sellepärast veel kell 5 hommikul voodist välja ei aja - püüan ikka veel uinuda. Armuke ja Bongo on mul tavaliselt kaisus, ega siis nende und ei või segada :P Eriti kui Bongs üle minu külje laiutab, nagu kassinahk.

Reedel, 18.mail on MTÜ LEEPÜ aastakoosolek. Seekord on täiesti normaalne - ei liiga vara ega liiga hilja. Ja kindlasti tuleb arutusele IAT olukord - vähemalt minu osas. Sest ühelt poolt seesama olukord mulle meeldib, teiselt poolt võiks ikkagi parem olla. Just rahastamise mõttes. Millalgi blogin jälle sellest asjast pikemalt. Kordamine on tarkuse ema :)

Kommentaare ei ole: