kolmapäev, mai 09, 2012

Töökuulutuse kordus
Veel üks tähtis asi. Nimelt - minuga ei ole veel mitte ükski tööotsija kontakti võtnud. Täna nägin Dianat, kellega kahepeale arvasime, et kõik tudengid on ülikooli lõpetamisega nii ametis, et muu jaoks ei jää enam aega. Diana usub, et mai lõpus-juuni alguses on mul järjekord ukse taga ning siis võiks teha tööotsijate ehk potentsiaalsete IA-dega trikoovooru. Aga mitte trikoovooru neile, vaid trikoovooru teemal, kes suudab kõige kiiremini MULLE trikoo selga tõmmata ja küüned ka veel ära lakkida:P. Nojah, teeme ära, kui see juhtub, et järjekord ukse taga. 

Nali naljaks, aga siin töökuulutus teist korda. Ja ma lisan, et enne tegelikku tööleasumist on kindlasti paar proovipäeva ja töövestlused. Kandideerige kuni 20.maini.


Töökuulutus
Pakun tööd juunist isiklikule abistajale. Otsin iseendale uut isiklikku abistajat.
Sobid Sina,
kes oled  kohusetundlik, usaldusväärne,  rõõmsameelne, rahumeelne, tolerantne, julge ja keskmise füüsilise jõuga naine. Töö sobib hästi üliõpilastele või lisatööna.
Isikliku abistajana on Sinu tööülesanne mind füüsiliselt abistada  kodus kui  töölgi, samuti kõikjal, kuhu lähen. St elan täisväärtuslikku elu Sinu abiga.  Isikliku abistajana abistad  täpselt nii palju nagu mina soovin, nendes toimingutes, mida ütlen ja millega mina füüsiliselt toime ei tule. Naljaga võin öelda, et isikliku abistajana oled mu käed ja jalad, kuid mitte minu mõistus! Mind pead kindlasti abistama
 • isiklikus hügieenis, riietamisel, meikapi tegemisel
 • kodutoimetustes
 • söömisel (eriti väljaspool kodu olles)
 • linnas ja mujal käimisel
 • kauplustes ostude tegemistel
 • asjaajamistel
 • kursustel/koolitustel/näitustel
 • vabaaja veetmistel
 • rääkimisel st "tõlgid" mind vajadusel            
  jne
Kindlasti kuulub tööülesande juurde ratastooli lükkamine, oskuslik käsitlemine, mida omandad iseenesest päeva kahega ja mis nõuab keskmist jõudu Sinult.
Sa kuuled ja näed ka peaaegu kõiki minu saladusi ja salakäike, milledest palun vaikida :)
Hea oskus on see Sul, kui oskad minu kõrval justkui minu varjuna olla. St Sa ei sega vahele nt jutuajamisel, kuid kui mul on samal ajal vaja, siis oled mul kohe abis (nt käekotist midagi võtta).
Isikliku abistaja töö on omamoodi huvitav. Saad uusi omapäraseid kogemusi, mida teiste tööde juures ei saa võib – olla ealeski.
Kindlasti ei ole isikliku abistaja töö põetaja või hooldaja, tugiisiku ega ka koristaja töö. Eestis on isikliku abistaja töö suhteliselt tundmatu uus amet. Samas kui mujal maailmas on popp töö, mis näitab teisele tööandjale, et uut tööotsijat võib usaldada, sest ta on töötanud isikliku abistajana. 
Mina ise õpetan/koolitan Sind, kuid kogemused tulevad mind abistades ning küllalt kiiresti.
On tunnitasu, heale isiklikule abistajale 3 EUR, katseajal 2 EUR. Kuus tuleb umbes 100 töötundi. Töövõtulepingu ja sellega kaasnevad hüved saad MTÜ LEEPÜ´lt.
Püüan arvestada alati Sinuga! Tööaeg sõltub küll minu elu – olust, minu vajadustest, kuid alati saame tööaja suhtes kokkuleppe.

Küsi julgelt lisa tiia@lux.ee või 5529317

Tee suvi minu isikliku abistajana põnevaks :) (Loomulikult võid kauemaks tööle jääda.)

Kommentaare ei ole: