teisipäev, juuni 05, 2012

Tallinn-Tartu-Pärnu

Tallinnas käidud - mix ka mitte panna ennast pidulikult riidesse ja sõita lihtsalt päälinna Viru keskusse kohvitama:P Loomaaeda me Kristiga seekord ei jõudnud, nii palju meil aega ei olnud, ja vihma sadas ka vahepeal. Jõudsime loomaaia asemel meigipoodi ja igale poole mujale, kuhu nelja ja poole tunniga oli võimalik jõuda. Hea oli vähemalt Kristiga teineteist näha.
Igatahes THINKi ürituse edasilükkamine ei olnud minuni jõudnud. Nii me tegimegi "Olümpias" natuke närvikõdi - et üritus on, kuidas teie ei tea, et kus salaurkas see üritus teil siis toimub.

Talllinnast Tartusse, Tartust Pärnu. Pärnus läks ka suhteliselt hästi, kuigi laupäeval oli jahe-külm ilm. Nii külm, et ma ei julgenud paljajalu olla, et joonistada. Kuigi ühele väikesele poisile joonistasin auto - ta oli tõeline mu maalide fänn. Ta vaatas mu maale mingi veerand tundi, tõepoolest hästi lähedalt ja uurivalt. Vanaema või ema või tädi, kes temaga kaasas oli, ütles ka, et avastas oma lapses uue külje. Et poiss ei tahtnud ei politseiautot vaadata ega Kaitseliidu püstoleid uurida, aga minu maale ta uuris ja vaatas nii, et vahel oli põlvili maas. Mulle tegi see hirmus suurt heameelt, kui kinkisin oma joonistuse talle. Laps oli nii õnnelik:) Nii vähe on õnneks vaja:)
Muidu jäin näitusega enam-vähem rahule. Osa maale ja maalide pilte olid Kaubamajaka reklaamistendil. Panimge Lyga nad nii, et stendi tekstist jäi kolm sõna nähtavale - suurim kingitus Kaubamajaka... ja siis tulid minu maalid ja nende pildid. Kas ei ole geniaalne;) ? "Suurim kingitus Kaubamajakast", ja selle all "Naine". Loodan, et mobiilidega tehtud pildid saavad ka ükskord nähtavaks.
Suur aitähh kõigile bussijuhtidele, kelle sületeenust sain kasutada - kuigi ühe bussionu käed värisesid:P Ta väitis, et ei oska naist süles hoida:D Aga lõpuks sai hakkama. Aitähh taksojuhile, kellega saime umbes 700 meetrit sõita, aga kes vastupidiselt bussijuhile haaras mind ise sülle.
Aitähh, Monika, kohvri eest ! Ägelahe asi on. Mul on kohe ärinaise tunne;)

Praegu lõpetan, aga varsti blogin jälle, siis juba natuke ametlikumalt - kuigi see siin on ju ka täitsa ametlik info:).



1 kommentaar:

kukupai ütles ...

THINKi üritus toimub nüüd kindlasti 15.juunil ja ma kavatsesin ka lõpupoole kohale ilmuda, kui raamatuesitlus tuleb. Kas saame siis kokku?