teisipäev, september 11, 2012

Kunagi oli rate.ee...

... ja on praegugi mul. Kuid käin sealsel lehel harva. Tõesti harva. Ei viitsi tihti käia. Mulle tundub rate mõttetum kui facebook. Ka orkutis pole poolteist aastat vist käinud, kuigi sealgi olen olemas veel täiesti mitte tegutsejana...

 Igasugused portaalid on olnud siiski aeg - ajalt kasulikud  ning toonud uusi tutvusi / sõpru ... ja isiklikke abistajaidki... Nii  vahva on täna õhtul mõelda, et mõned head aastad tagasi ühes tavalises sõbrannade vestluses just rate.ee´s muiati, et mine tea, kui mu tüdruk kasvab ja ehk tuleb sulle abistajana tööle...
Vastasin vist umbes, mine tea, mis elu toob...
Sinna paika see jutt tookord jäi.
Ja täna usun, et homme tulebki see tüdruk, kes on suureks kasvanud, isikliku abistaja tööd uurima :) Täna tundub mulle küll, et see noor inimene teab hästi, mis kogemusi soovib omada. Täna on küll pisut vara arvata, kas ta jääb tööle... Millegipärast kaldun arvama, et jääb edasi tööle. Vähemasti proovib ära :)

Suhtlusportaalid on mõnikord ettearvamatud positiivsed.

Mõned päevad tagasi kirjutasin facebook´i seinale, küll ühe vahva veaga:
Vaatasin tele2 facebooki saadet...
Minu jaoks pole küll fb elu... Üleüldse ei ole internet mulle elu... Pigem suhtlemis - abivahend! Palju parem on inimestega silmast - silma kohtuda ja olla PÄRISELT olemas.
Huvitav, mis saaks, kui teeksin ka mingi ürituse justnimelt fb sõpradele nagu hr Toome... Kas või midagi taolist, et PÄRIS eluski ei ole eri - elu nagu, on vaid erivajadustega ja erivajadusteta inimesed... Siin fb ollakse koos, kuid PÄRIS elus... :)


Loomulikult ma ei vaatanud tele2 saadet, vaid kanal2 facebook´i saadet :) 
Mõte jääb aga samaks. 
Siiski, minul on interneti suhtlemine ära tasunud. Mul pole küll aimu, mitu tuhat inimest on lihtsalt teretanud ning seejärel ära kadunud - need pole olnud minu inimesed ja ongi kõik. Ma ei kujuta ettegi, kui kõik jääks püsivalt suhtlema...
Kuid mul on tõesti väga häid sõpru, kellega nt hakkasime suhtlema flirt.ee. Muide, sealgi pole ammu mind nähtud. Minu meelest on flirt hääbunudki...  

Arvan, et iga portaal on olnud teatud ajahetkel oluline. Aga sellest saab aru alles palju hiljem...

Kommentaare ei ole: