esmaspäev, september 10, 2012

Täna sain iseend piisavalt palju armastada!!!

Käisin esimest korda elus ilusalongis. Mitte juuksuris, seal olen ikka ju käinud :) Vaid näohoolduses. Veel sain küüntele geelaki. Siiani arvasin, et küünte lakkimisega tuleb maniküürijal jahmatus kallale... Aga ei, ilusalungi "Armasta ennast" ( www.unikaalne.ee ), Malle sai mu sõrmedega hakkama. :) Kogunisti kuivatuslambiga (või kuidas iganes seda asjandust nimetada) saime hakkama. Oli vaja vaid väikesi nippe ja isikliku abistaja Signe abi nippide juures ning küüned lakitud  :)              
 Nii et ärge kunagi öelge "ei iial" või vähemasti mitte enne, kui olete proovinud selle ära, millele tahate "ei iial" öelda. Muidu ei saagi ealeski teada, millele ja miks "ei iial" ütlesid...
Loomulikult Mallele olin esimene klient ratastoolis. See mind ei üllatanudki. Aimasin seda millegipärast ette :)  
See ilusalong soovib Tartus hakata puudega naisi ilusaks tegema. Hea idee ja soov.Kindlasti on "Armasta ennast" on ilus ja hubane salong Tartu kesklinnas. Võib - olla ligipääs mõnele raskendatud, kuid ligipääsuga tegeldakse.
Kuigi mina soovin nüüd pisut teisi ilusalongegi külastada, sest isiklikult olen veendunud, et ka minusugune naine võib ükskõik kuhu ilusalongi sisse astuda ja naudida head teenust ja suhtlemist. See on võrdväärtus ühiskonnas. :) :) :) Ja säilib valiku võimalus. Vahetevahel ongi astuda esimene samm kõige raskem. Kuid kui esimene samm astutud, on palju kergem edasi möllada elus. :) 

Tänast iseenda hellitamist oli mulle tõesti vaja. Sain jaksu ja energiat endasse juurde. Eile arvasin küll, et enam ei ole jõudu mitte millegiks...

Ja maalid on taas kodus. Täna hommikul. Jõudsid Paldiskist suure ringiga koju :) Aitäh Riinale - kellelegi Harjumaa muuseumi töötajale - Liia ja Heikile - Kadri ja Katrinile - Signe ja Martinile poistega!


Kommentaare ei ole: