neljapäev, september 06, 2012

See on 2000!!!

Käisin järjekordselt viimaks ometi ratastooli remontimas. See, mis liigub, see... ka katki läheb :D Kuna liigun pidevalt, siis lähevadki mu ratastooli sageli katki. Järelikult mu ratastoolidel on nõrk lüli seljatugedel, milledel olevat kogu raskus just treppidel. Aga treppidel jooksen nädalas kord paar ikka!

Üldse oli täna suht hea tööpäev linnas. Enam - vähem kõik sai aetud, mis oli mul plaanis.

Muide, see on minu elu 2000 blogimine :) Kunagi kauges minevikus ma ei osanud uneski näha, et blogin selle tulemuseni! Võib olla lõpetaks selle pulli ära, muidu ühel päeval saab 10000 blogimist... Ei, ärge kartke, homme - ülehomme blogin ikka veel, kuid miski materjal  peab ju jääma raamatu jaokski... :) ;) Kuigi blogi ehk eesti keeles päevik ja raamat on kaks ise asja. Minu meelest küll!

Kommentaare ei ole: