kolmapäev, oktoober 31, 2012

IAT - päris huvitav tulemus tänaseni

Arvutasin.
Arvutasin jälle IAT tunde oktoobrikuus. Sain kokku täpselt 103,5 tunde. Oh ja ah, aga mina olen ikkagi elus :)

Arvutasin naljapärast kokku ka selle aasta tunnid tänaseni. St jaanuarist oktoobrini. Sain kokku täpselt 1347 IAT tundi. Oh ja ah, aga mina olen olnud edukas ja õnneski.
Ikkagi väga elus :)


Elame veel!
Kuigi eelmisel aastal kuskil samal ajal, oktoobri lõpp / novembri algus, planeerisin selleks aastaks max-ks tundide arvuks 2400 ja min-ks 2000.
 Kuid oh sa imede imet....  Saan veel vähemaga hakkama. Ma olen kindel, et väga oluline on siiski tehtud. Nohjah, oleks võinud ehk ühiskónda pisut rohkem häirida oma tegemistega... või ehk olengi rohkem häirinud, et saan peamise aja aastast ise hakkama... :D:D:D Säh sulle siis 24/7 hooldust! Mind ennast rõõmustab, et suudan mõnd ninapidi vedada positiivselt.

2013 aastaks planeerin siiski 2400 IAT tundi. Mul palju unistusi, mis soovin täide viia just järgmisel aastal...

Kommentaare ei ole: