esmaspäev, oktoober 22, 2012

Ehee, ilusad ja head asjad...

ILUS päev. Tõesti akna taga on särav ja sädelev sügispäev :) Vaatasin aknast välja ning kuidagi kelmikad mõtted tulid... Sooviks õige armuda... Vähemasti iseendasse taas ja jälle ;) :D :P Seda võib ju ka sügiselgi. Mitte vaid kevadel...

Olen lugenud väikese aja vahemikus "Vananemise kunsti" ja "Saladus noortele". Ise arvan, et olen parimates aastates, et teha olevikkuski teha kunstiteos :) Noojah, kui nüüd targade inimeste tõdesid ise ka uskuda, siis õnnelik inimene olla ei ole kunagi hilja :)
Aga
olen seda ammu isegi öelnud ja arvanud!!!
Seega, miskit uut maailmas ilusas päevas ei leiagi. Peab lihtsalt meenutama lihtsaid elutõdesid - ja elu saabki helgemaks ;)

Netipulgad on head asjad. Nad levivad üle Eesti. Neis internet ei maksa eriti midagi... Kuid neid saab vahel laenatagi... Aitäh Piret, et lubad enda netipulka kasutada! Loodetavasti homme saan enda internetti ja välja helistamisvõimaluse tagasi. Maksan ära.
Päris jube ja kõhe on olla teadmisega, et ei ole interneti ega väljahelistamisvõimalust... Kuigi vahel on aga lausa hea, kui ei kasuta nende abil suhtlemist, siiski siis on teadmine, et vajadusel on kõik kanalid käepärast võtta...

Kommentaare ei ole: