kolmapäev, oktoober 10, 2012

Mõtted...

Kui oled teinud apsakaid, mis tegemise momendil tundus siiski ainuõige, siis julge tunnistada palju hiljem kõigepealt iseendale. Hakka lahendust otsima, kui neid vaja.  Ära maksa apsakatele peale, sest alati on mitu külge. Ja ära peida enda pead jaanalinnu kombel liiva alla :) Veel tõsi asi, mida on hea meeles pidada - jääda rahulikuks. 
Mõtted on minu enda veel ühe lahendamata probleemi kogemused. Võib - olla mitte just kõige paremad kogemused, aga siiski on nad tänuväärsed kogemused nii minu endale, kui paljudele teistele. Kui asi laheneb, saate kindlasti kuskilt kunagi lugeda täpselt, mis toimus... :)

Minu isiklikud abistajad ei saagi streikida :P Nali naljaks, kuid suudan oma isiklikke abistajatele kõrgemat tunnitasu, kui hooldajad praegu saavad... Ma ei teagi, kas see rõõmustab mind. Kindlasti mõnes mõttes küll - hoian oma töötajaid ehk isiklikke abistajaid ja saan vastu väga head IAT-st, kuigi mul kui tööandjal on probleemegi. Kellel aga neid poleks.:) Aga üldiselt on hale pilt. Olen hooldusõdede ja õdede nõus, et nende töötasu peab tõusma!!!

Kommentaare ei ole: