reede, detsember 07, 2012

Imearmas suhkrurvatipäev, tõsiselt

Täna siiani on olnud super päev :)

Tõin Roiult näituse koju. Külalisteraamatut lugedes tundsin, et sooviks õhku tõusta, ühekorraga nägin tuttavalt käekirja, enne kui jõudsin nimeni, oli selge, kes mu näitusel käis - mul on ääretult ja kohutavalt hea meel, et mu näitust nägi minu eesti keele lemmikõpetaja Janneste.  Uskuge mind, mitte keegi ei ole mind suutnud pisarateni rõõmustada näitusekülalisena, kui õpetaja Janneste. Ja see, et ta tunneb uhkust minu loomingu üle, on minu jaoks tõesti väga - väga erilist :)

Olen andnud endast parima, nii hästi või halvasti kui olen osanud :)

Aitäh, õpetaja, et õpetasid endast parima andma jäädes iseendaks! Kuigi mitte maalimisest, vaid eesti keeles - kuid vahet vist polegi...

Siis veel käisin vallamajas. Nüüd on selge, et IAT jätkub mul 2013 aastal valla poolt samuti nagu siiani. Üks mure vähem :)
Võiksin küll olla veel pabistaja, sest IAT suhtes pole veel kristallselge pilt, kuid vähemasti Mäksa vallalt on tänuväärt mõistmine. :)
Usun, et kõik loksub paika täpselt õigel ajal!

Veel kohtusin Seppäläs armsa ja asjalikku inimesega, keda polnud kaua - kaua näinud :) Hästi hea on tõdeda, et me mõlemad anname teistele iseendast parima. Ja mul on hea meel, et olen suutnud elada oma elu ise omas kodus, mitte hooldekodus... Arvan, et sellest on paljudel hea meel...

Ahjaa, leidsin meeletu otsimise peale imearmsa kleidi :D :D :D Seesugust kleidi mul punast riidekapis igatahes veel polnud... Enam ei saagi pugeda riiete taha, et ei saa päälinna minna :P Ja ei saa ka abistaja puudumise taha pugeda... Nagu alati päästavad mind mu armsad ja tublid tüdrukud - seekord on pääseingel Erika :)
On veel auto taha pugemise võimalus, kuid usun, et seegi laheneb pea...

Sellist positiivset päeva on vahel väga vaja. Iseendale.
Annab energiat juurde, et probleemidega silmitsi seista...

Kommentaare ei ole: