pühapäev, detsember 30, 2012

Pidu, pidu, pidu...

... vana - aasta esimene ja arvatavasti viimanegi peokene lõppes just. Minu jaoks vähemasti küll. Istusime tüdrukutega ja seltsis olid ka üks noormees (kes oli ninapidi kõrvaklapidega arvutis)  ja üks kass paar (kes põõnas peamisest vist wc kuumal põrandal) tunnikest küünlavalgel koos. See oli samuti LEEPÜ jõulu ja uusaastapidu ehk koosviibine. Seekord tagasihoidlik ja koduses õhkkonnas. Minu meelest hästi hubane ja vahva :)

Homme olen õhtu ja öö olen arvatavasti üksinda kodus. Kuigi imesid võib juhtuda uusaastaöölgi... :)
Natu nukraks teeb küll olla suuremast ajast üksinda, kuid usun, et ees ootab veel palju toredaid ja imelisi uusaastaöid veel.
Ja ausalt öeldes, ma ei oskagi öelda veel, mida sooviksin teha ning kellega olla homsel ööl. Kindlasti kallide oma inimestega - kuid ega kõikidega korraga ikka olla ei saa...


Kommentaare ei ole: