esmaspäev, detsember 03, 2012

Roiu näitusest

Ongi 18. näitus Roiu raamatukogus avatud :) Läks täitsa hästi.
Eile ja täna hommikulgi oli mul küll väikene paanika. Eile otsisin meeletult autot, lõpuks facebook´i kaudu leidis Diana auto Keijo nimelise juhiga. Täna hommikul sõitsid nad veel hooga Kaagverest mööda - noh mina suutsin juba paaniliselt kümneid mobiilikõnesid teha, mida Diana vastu ei võtnud. Kujutage nüüd mind paanikas :D

Täpselt kell 9.57 (vaatasin seinakella) oli näitus Roiu raamatukogus üleval.
Võisin kergemalt hingada.

Avamine sujus plaanipäraselt. Tore oli see, et Haaslava vallavanem Priit jõudis kohale, kuigi ta arvas, et ei jõua...

Aga üks UPS oli mul täna tõeline UPS :D Kohal oli ka koolivenna ema, kes muheda näoga rääkis, et omal ajal poeg ikka olevat kõnelenud: Tiia on ülekooli tüdruk, kena ja seadakse alati eeskujuks... Mu Sillaotsa kool on Roiult umbes kilomeeter. Ma tõesti EI OLNUD mõelnud iial, et jäin koolivendadele ka silma ;) See on tänane ägedam UPS :D

Pilte saate varsti ka näha näituselt :)

Aitäh Diana ja Keijo, et mul on jälle üks päev hästi läinud!!!

Kommentaare ei ole: