esmaspäev, märts 04, 2013

Kunstipood elu loomingus

Kunstipood Tartu Kunstimajas Vanemuise tänaval on alati super armas :)
Käisin täna jälle (üle pika aja) töövahendeid ostmas. Ikka oli müüja nii sõbralik ja oskuslik nõuandja. Sain jälle hinnasoodustust :)
Kunstimaja välisuks on vaid veidi raske. Täna aitas keegi daam otse tänavalt ust lahti hoida. Mõtlesime Avega, et ta tuleb ka majja, kuid eksisime. Daam keeras välja, tänavale tagasi.

Aitäh!!!

Tegin veel ühe hulljulge tükki eilsele lisaks :)
Kunstipood mõjus mulle endale üllatavalt!!!!!! Ootamatult küsisi iseendalt ja seejärel müüjalt, kas selles majas saaksin  näitust teha.  Müüja vastas oskuslikult ja väga teadvat. Eks ma homme kirjutan Kunstimajja.

Kui juba hulljulgeks minna, siis ikka sajaga!!!  ;)

Eile kirjutasin ühe  esimese kirja. Soovist. Ettepanekust, mille soovitas ja tegi Kaupo veebruari keskel ning mis  näis mulle niiii ahvatlev, et kui ma seda EI prooviks - siis ma tõesti häbeneksin ülejäänud elu... Selline soovitus tuleb küll ükskord elus!!! Kuid ma EI hakka häbenema. Eile astusin esimese väikese sammu unistuste ja plaanide poole. Kaks nädalat kogusin julgust. Kaalusin miinuseid ja plusse.
Mis ahvatlev hulljulge tükk see on, kirjutan siis, kui saan mingi tagasisidet...
Kindlasti mina olen valmis oma elus mõndagi veelgi paremaks muutma. Seda andmise ja kohtumiste kaudu. Osaliselt on see kunst...

Usun, kogu elu ongi looming :)

Kommentaare ei ole: