neljapäev, märts 07, 2013

Poolametlik

Niisiis,
vajan tõesti veel ühte isikliku abistajat. Olen seda oma tüdrukutega ka arutanud. Praegu küll keegi neist ära ei lähe st nad on ikka minuga. Usun ka, et viiruste hooaeg saab peagi otsa ning tööelu tüdrukutel ja seega kogu elu - olu minulgi jookseb taas paika. :) 
Ja kui sõnumid, miks ei saa tulla,  ei kaoks kuhugi ära - on super. Võib - olla panite tähele, et olin kuidagi pahane... Ausalt olin. Ilmnes aga, et üks sõnum oli lihtsalt vahepeal kuhugi kadunud. Minuni ei jõudnud.

Siiski vajan veel ühte isikliku abistajat. Et mitte mina ise hätta jääda nagu olen juba öelnud. Juunini võib keegi töötada minu juures 25 - 30 tundi kuus, rohkem hetkel ei olegi vaja. Arvestades, et ees on eksamite aeg ja koolide lõpetamised, siis vaevalt, et noored tudengineiud enam saavadki tööl käia. :)
Kes tunneb kedagi, kes soovib näiteks natu kommiraha juurde teenida ja samas uusi kogemusi omandada, siis soovitage julgesti mind.

Võib - olla on seegi hea reklaam mulle, et sügisel tegi isiklik abistaja Diana koolitöö just siinsest töökohast. Õpetaja olevat öelnud, et nii positiivset töökoha tööd pole ta ammu lugenud. Loodan, et seal polnud midagi üle kirjutatud ega kirjutamata jäetud...

Ma siia ehk ei panegi päris ametliku kuulutust. Need lähevad mujale. Kuid, kes siingi tabab isikliku abistaja töö põhimõte ja olemuse ära, võtke julgesti minuga ühendust :)

Kommentaare ei ole: