reede, märts 15, 2013

Super! Rahvaülikool. Unistus täidubki.


Mitu nädalat mu kavalat vaikimist või hulljulguse jutte või MINU närvikõdi, mis oli mu sees, sai just hetk tagasi positiivse vastukaja.

Hakkan tasakesi koostööd tegema ehk loenguid pidama Tartu Rahvaülikoolis. Jess!

Praegu on küll esimene samm astutud ning ma ei saa pikemalt ega laiemalt sellest kirjutada, kuid loodetavasti toimub juba kevadel. Eks sügisel paistab, mis edasi saab - usun, et saab hea loengusari...

Kõik sai ootamatult alguse veebruaris  Pierre´s, kui Kaupo soovitas mul enda ideid pakkuda ka Rahvaülikooli. Mul hakkas too hetk kõhe ja siiski tundus see nii põnev. Unistan ju ammu koolitaja tööst, ja seda tõsiselt.

Hetkel olen mingil  heal moel endast väljas - positiivne vastukaja lõi tummaks. Valmistusin küll heaks vastuseks, kuid pisut ka eitavaks vastuseks. Aga nii positiivset... :)

Olen õnnelik.
Unistada tuleb  suurelt ja nüüd veel suuremalt :)

See kõik aga tähendab mulle tööd. Tugevat tööd.

Kommentaare ei ole: