reede, august 15, 2014

Väikene sügiselõhn...

... on õhus :)
Laual on pihlakakobar vaasis. Või õigemini šampuseklaasis. Hästi ilus ja uhke! Kristi hommikul tööle tulles  tõi selle pihlakakobara :)
Siis tegin/tegime hommikuse jalutuse ümber metsa. Suveilm oli, kuid mitte enam selline +33, mis mulle tegelikult jätkuvalt meeldiks! Aga see suvelaine oli küll super! Ausalt üle mitme aasta olen kogunisti pruun. :)
Teepervelt korjasime veel taimi tuppa vaasi. Sel suvel ongi olnud päris palju metsalilli toas. Armas lihtsus! Muide, keset teeserva  õitseb äraeksinud päevalill :)

Loodan, et sügis ja talv tulevad mul sama head ja põnevad nagu kestev suvi!  Aega mööda kirjutan juba taas sügis - talve soove ja plaane paberile üles. Paber mõjutab  nende täide minemist. See on lihtsalt nii. Uskuge seda siis või mitte! Proovige ise kannatlikult järele!

Eile sai MTÜ LEEPÜ ametlikult 8 aastaseks. Midagi toimunud. Kellelgi ei olnud vist meeleski... Ma ise soovin tõsiselt muuta sel sügisel võimalikult kiiresti mtü  nime ja osaliselt ka sisu... Meie juhatus on muutunud. Kuid usun, et mtü jääb edaspidi hästi väikeseks  liikmete arvu poolest ja pluss raamatupidaja kindlasti, aga tegemised ja tõekspidamised jäävad samaks.
Kui see sügis ka ei suuda uuendusi teha, siis mulle lihtsalt aitab... Olen iseend hoiatanud! :)Kui üks  mtü maamunalt kaoks, ei juhtuks maamunal midagi hullu veel! Aga mis minu elus siis juhtuks - seda ma veel ei oska öelda. Küllap ikka midagi hullumeelselt ja positiivsemat... Loodan vähemasti nii!

Kommentaare ei ole: