pühapäev, detsember 20, 2015

Märkan peagi joobudes, et maksin õige hinna.....

... Nii laulis Nele -Liis Vaiksoo "Jõuluingli" kontserdil Pauluse   kirikus. Täna nii tähendusrikas laulusõnade rida...  Kontserdil  esines veel Tartu  Noortekoor, kus  laulis/laulab mu isiklik abistaja Kaari.  Saal oli rahvas tulvil. Kaarit  nägin ilusti, aga Nele - Liisi ja hr Ehalat paar hetke vaid. Istusin seekord küll ratastoolis vahekäigus, selles suhtes on vahel kaval istuda ratastoolis -  näeb paremini. :)
Kuid täna  oligi kuulamine parem.
Olin mõttetest ja tunnedest üle voolav. :) :) :)
Täna on olnud super uskumatult parim päev. Sel kuul. Üle pika - pika - pika aja. Olen tõesti õnnelik. :) Ema. Õde. Tädi.
Alati tuleb looda ja uskuda ja armastada - isegi siis kõik näib lootusetu ja uskumatu.  

Selle aasta jõuluime on  olemas!

Nagu sündis jõuluime 25 aastat tagasi  jõuluvana suust, kui ta esmakordselt avalikult ütles mu uue nime :) Võib - olla just see hetk oli see, kui tundsin, et mina  olen ikka mina, kuid miski hoopis uut uue nimega tuleb mu ellu... Huvitav, palju on neid, kes mäletavad tolle aegset  invaühingu jõulupidu praeguses E - kaubamajas :) Mina pidu iseenesest ei mäleta, mina mäletan tervet 20. detsembrit 1990... ja üle voolavat tunnet...

Alles see nädal sain taaskord aru, et tegelikult võin päriselt ka  õnnelik olla, et olen   elus  maksnud  õigeid hindu.... Kõrgete õigete hindateta ei saaks ma täna kõike selle hea, mis on olnud ja praegu on ja mis tuleb, eest täna tänulik olla. 


2 kommentaari:

Unknown ütles ...

Kui vaid kõik inimesed tunneksid rõõmu lähedastega koos olemisest ja oskaks seda nii hinnata.... oled üks meist ja me hindame sind selle eest!

tiia ütles ...

Mul pisarad silmis... Kallistan ja sõnu ehk ei olegi ehk vaja... Aitäh, et olete olemas :)