kolmapäev, detsember 09, 2015

Mänedzar iseendale!

Tänane päev läheb mänedzari tööks.
Jäin mõtlema, et  mul on olnud veel üks roll mitu aastat. Sellele mõtlemata... Olen iseendale ka mänedzar! Kuidas muidu saab tulla jaanuaris juba 36. näitus... Usun, et mitte  keegi  ei viitsiks pidevalt mulle näituste korraldajaks olla. Ja  miks peaksin kellegile veel näiteks maksma... Pigem luban iseendale mänedzari töö eest väikese šokolaadi  ja tunnen rõõmu tehtust. Tegelikult ja ausalt, mulle   meeldib korraldaja ja juhtimise töö. See annab värvidele ja lõuenditele palju teistmoodi juurde.
Eile öeldi "Radaris", et hea kunstnik peab olema ka hea suhtleja. Olen sellega vägagi nõus.

Niisiis,
Kärdla Kultuurikeskuses on mul näitus 15.  jaanuarist 10. veebruarini. Arvatavasti avamine toimub  päev varem s o 14. jaanuaril. Kultuurikeskuse soovil... Aga avamise asi veel poolik. Lubasin, et 14.   näituse üles panna.
Selle poolega on seega korras.
Veel ei tea, kus ma ööbin. Fb sõbrad/tuttavad soovitasid juba  mitut kohta... Valin sobivama ja parima!
Suur küsimus on aga see, kes need päevad Hiiumaal on mu isiklik abistaja. See on küsimus üsna tihti viimase minutini. Olen harjunud. Olen rahulikki,  sest alati on seegi küsimus lahenenud.

Hiiumaale lähen elus esmakordselt. Hea märk aasta alguses. Öeldakse ju, et sattuge igal aastal ühte kohta, kus ei ole  varem  käinud... :)  

Kommentaare ei ole: