teisipäev, detsember 22, 2015

Kinkija - tüübid

Kuulasin hetk tagasi psühholoogide  top 10 kinkija - tüüpe. Kõik tüübid ei jäänud meelde. Mina ise arvan, et arvatavasti olen siiras kinkija ning sellega teen iseendale ka kingituse.
Lihtsalt annan.  Annan, mis saan anda ja annan, mida on anda. Raha mitte olemisele või  /  ja väärtusele ma ei mõtle. Muu on minu jaoks tõesti tähtsam... Hea mõte kellegile paneb ju mind ennastki naeratama - kas see ei ole kink mõlemale...
Kindlasti ei ole ma hunt lamba nahas ega vinguja kinkija tüüp, kes arvutab tagasi saadud kinke rahasse ümber või kes vingub iga asjaga.... ning seega röövin iseendalt selle hea andmis - saamistunde. Sedasi võibki sattuda masendusesse.
Usun, et kinkija - tüübid on muul ajalgi, kui jõuluajal.

Kinkige südamega!

Kommentaare ei ole: