neljapäev, detsember 31, 2015

MINU selle aasta  vana - aasta.
Mitmendat aastat  olen siiski  üksi.  Kuid püüan olla iseendaga sõber. Tegelikult olen rahul...  Andsin  lubaduse  iseendale: aasta pärast  ma kindlasti ei ole  ma üksi kodus.  Tüütab lihtsalt  ära.
Muidugi üks küsimus on  see, kuidas isiklike abistajaid uusaasta  möllus tööle saata, kuid ka see ei ole võimatu. Paljud  on  ju tänagi tööl...

Kass Pätu on juba kuskil peidus. Maja ees paugud... 

Ka mulle/meil tehti pauk. Päeva ajal. Mina olin sel ajal hoopiski dšussi   all. Soovisin, et oodatakse  paar minutit ... Kuid kus sa sellega! Silver ju jooksis tööle... Mõtlesin kaua, kas ostan vahuvein või ei.... Siis  mõtlesin, et üks pisipaukki loob  natu rohkem vana - aasta õhtu tunnet, kui üksinda  olen... Küünlaid nagunii ma üksi olles ei   põletada - Pätu pärast... Alkoholi ma ei ole  see aasta joonudki. Lihtsalt ei soovi enam, seda mõned aastad. Ega ma  pole kunagi  nii väga olnudki alko lembeline...  Hea tuju saab  leida  ka muus, kui alkoholis!!!!! Olen täiesti kainena rõõmust ja õnnest purjus :)

Täna oli jälle  kindel laks, mis on  aasta viimasel päeval kella 18 bussiga - sõitis linna  tagasi mõned minutit varem,  minu abistajata.... Täna Helerinita.... Aga  meil  sujus kõik,  Helerin sai siiski  koju :) Järgmine aasta 31. detsembril  pean meeles ja loobun üleüldse 18 bussi abist ... - ei aja närvi :)

Tund  veel   ja ongi uus, kus enam  - vähem  kõik on sama. Vaid "5" saab "6"... 

Kommentaare ei ole: