neljapäev, detsember 10, 2015

Raamatupidamisest massaažini

Tänased rõõmu tänud kahele inimesele, kellega  kohtusin töö ja muudes asjades.

Leale KS Kontoris, kes on mu/me TM Loovuse raamatupidaja. Vist juba kaheksa aastat. Ma täpselt ei teagi, kui kaua on olnud me suurepärane koostöö. Igatahes kaua. Mul tõepoolest väga hea meel, et kunagi saime kokku Leaga. Ja kes on mind uskuma pannud, et  mulle  nii kuiv ja hall tunduv raamatupidamine võib olla nii värviline ja   säde.
Tuletan eelkõige meelde, et olen isegi aasta kunagi ammu õppinud - kui seda saabki õppimiseks nimetada, olin vaid kooli nimekirjas! - noo, ei olnud see ala minu jaoks. Lihtsalt ei olnud! Ja arvan siiani, et ma ei ole miskit kaotanud, et minust ei saanud raamatupidaja. Mina poleks särav ega asjalik raamatupidaja.


Johannale. Olen tõesti sel sügisel igal nädalal massaažis käinud. Üle paljude aastate. Täiesti  naudinud! Mu jalad ei sure magades.... Arvan, massaaži tulemus. Hingki kuidagi säravam ja värskem :)
Mulle  endale meeldib massaaži teha. Kellele olen massaaži  teinud, on öelnud, et  masseerin hästi. Mitmeid on soovitanud edasi õppida. Vähemasti Eesti pole jalgadega masseerijat usutavasti. Võib - olla olekski see põnev väljakutse! Ma ei tea...                                 

Kommentaare ei ole: