esmaspäev, veebruar 08, 2016

Appikene, Tuli Ahvi aasta üllatused...!

Täna võib siis head uut aastat soovida. Algab Tuli Ahvi aasta. Minu meelest ahv juba tegutseb... :)

Lõuna paiku sain ootamatult pakkumise koolitaja tööks. Päris ausalt see tuli väga ootamatult. Super üllatusena. Muidugi nõustun, kui mind valitakse. On väljakutse mullegi!  Nohjah, soovin ju sel aastal hästi palju tööpakkumisi ja põnevaid töid. Soovidel on komme täide minna ju!


Ja kahe ratastooli soodusrendi taotluse tegin täna, saatsin mailitsi. Lingid ja taotlused netis olemas. Sotsiaalkindlustuseamet vastas vähemasti normaalselt ja asjalikult. Kuid, miks oli või on "absurd kuubis" nalju vaja? Tõsiselt.

Tallinnas ootasime Kaariga tund veerand madalat trammi. Tondi poole kihutasid muidkui uued kaunite naiste nimedega trammid, Kopli poole  ei sõitnud isegi viimane madal vana tramm... Kopli saime siiski taksoga, sest mina ei viitsinud enam trollidega jamada.... Külm oli ka. See oli see, et tuletasin üle pika  aja meelde, kuidas on pealinnas jala liikuda. :) Tartus on ikka bussid ikka head!!!
Aga ikkagi oli  Tallinnas veedetud neli päeva lahedad. Nägin poole silmaga, kuidas  raadio saade valmis :) Solarises oli  inva - wc´s uputus, mille saime koristajale öelda, kuid  sain käia n ö tava wc´s.
Väikesed takistused peavadki vist olema, muidu ei saa ka  nalja! 

Kommentaare ei ole: